Aparate Aer Conditionat

Vreau climatizare ACUM!

 1. Echipa "Aer Conditionat Timisoara" vă va contacta în cel mai scurt timp. Mulţumim! 2. Numele dumneavoastră(*)
  Invalid Input
 3. Nr. de telefon(*)
  Invalid Input
 4. Adresa dvs. de E-mail(*)
  Invalid Input
 5. Cod de verificare
  Cod de verificare
  Invalid Input

Info Contact

contact

Perfect Instal
Comercial: 0760.654.790
Tehnic: 0729.121.140

perfectinstalllogo200px

eXTReMe Tracker


Consideraţii Generale despre Răcirea de Exterior

 

Racirea prin evaporare este responsabila pentru racoarea pe care o simti atunci cand briza iti atinge pielea. Acelasi principiu este aplicat si la sistemele noastre de climatizare. Milioane de particule de apa cu dimensiuni mai mici de 10 microni, sunt imprastiate in atmosfera prin duze foarte fine. In contact cu aerul fierbinte al verii acestea se evapora absorbind caldura din spatiul care se doreste racorit. Astfel, in spatial racorit, temperatura poate scadea cu pana la 10-15°C ceea ce, pe timp de vara, insemna un confort extraordinar.

 

Ce este?

exteriorgeneral

Cu ajutorul unei pompe, ridicam presiunea apei la 60-100 atmosfere si apoi o proiectam prin duze speciale in stropi microscopici de doar 10 microni (mai putin decat grosimea unui fir de par). Acesti stropi se evapora instantaneu, reducand temperatura ambientului, printr-un proces numit dinamica termica. Apa are nevoie de energie pentru a se evapora, - 600 de calorii pentru un gram de apa evaporata - si acest schimb de energie face ca temperatura sa scada.
Pentru a fi eficient, sistemul merge cu intermitenta, pentru a se evita cresterea excesiva a umiditatii.
De aceea, este nevoie de o comanda on/off cu timer programabila la secunda, pentru a regla timpii de functionare in functie de nivelul temperaturii la un moment dat.
Deasemenea, pentru a preveni picurarea apei la duze, pompa este echipata cu valva electronica de descarcare a apei, iar duzele sunt echipate cu un sistem de antipicurare, care face ca duza sa se inchida cand presiunea apei scade.
Acest procedeu permite crearea de medii tropicale, reducerea cantitatii de praf, producerea unei ceti decorative, dar mai ales improspatarea si “ climatizarea” exterioarelor.


Unde se poate utiliza?


Tehnica noastra de climatizare este deja utilizata pentru terase, hoteluri, sere, night-cluburi, fabricile de cherestea, mediile industrale, pivnitele pentru vin, crescatoriile de animale, parcurile de distractii, locuri de spectacole sau de expozitii, gradini, plajele piscinelor etc...

 

De ce să folosiţi?

 • pentru a lupta impotriva caniculei din exterior
 • pentru a neutraliza mirosurile
 • pentru a reduce cantitatea de praf
 • pentru a crea evenimente
 • pentru ameliorarea confortului si pentru o mai buna frecventare a localului Dumneavoastra
 • pentru marirea cifrei de afaceri